APFR este mereu in cautarea de oameni pozitivi, motivati, energici si creativi pentru a face parte din echipa. De-a lungul timpului a lucrat cu peste 400 de voluntari, dintre care peste 300 de studenți, în cadrul programelor de voluntariat ale organizatiei. Pe langa experienta practica si munca alaturi de profesionisti, APFR ofera voluntarilor sai beneficii precum: formare profesionala gratuita, mentorat, participarea gratuita la școli de vară, schimburi de experiență nationale și internaționale sau implicarea in dezvoltarea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila.

Daca doresti sa te implici cu profesionalism si sa aduci un plus de valoare in comunitate prin munca ta, te asteptam in echipa noastra! Lucreaza alaturi de experti care si-au pus amprenta in domenii variate precum: educatie, formare profesionala, consultanta, dezvoltare personala si profesionala,  management de proiect, lobby si advocacy, voluntariat, servicii sociale de suport, psihoterapie si evaluarea impactului.

Cum devin voluntar in cadrul  APFR Timisoara?

Pasul 1: Trimite-ti CV-ul si o scrisoare de intentie prin e-mail la adresa office@apfr.ro.
Pasul 2: Vei fi chemat(a) la un interviu de selectie.
Pasul 3: Dupa selectie are loc un training de formare/informare, unde îi vei cunoaste pe viitorii colegi.
Pasul 4: Se încheie un contract de voluntariat, se fac cunoscute obligatiile si drepturile din fisa de post si regulamentul intern.
Pasul 5: Se incepe munca efectiva de voluntariat.

Mai multe informatii despre legislatia in vigoare care reglementeaza voluntariatul gasiti in Legea voluntariatului in Romania.