ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA FEMEII DIN ROMANIA
оформить займ кредиты онлайн

Conferința regională - Egalitate de șanse

 

Asociația pentru Promovarea Femeii din România vă invita să participați la conferința regională pe tema ,,Egalității de șanse’’ organizată în cadrul proiectului Centrul de Excelență pentru Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial, vineri, 31 octombrie 2014, ora 16.00,  în incinta Hotelului Minerva 


La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, ai autorităților publice locale, ai managementului din cadrul firmelor din sectorul comercial din regiunea București-Ilfov, reprezentanți ai grupului țintă al proiectului precum și persoane interesate de promovarea egalității de șanse pe piața forței de muncă.


În cadrul conferinței vor fi prezentate oportunitățile oferite femeilor din România pentru accesarea unei poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial prin parcurgerea unui program de inovație și excelență la nivel național care valorifică expertiza și rezultatele dobândite la nivelul programului Școala Națională a Femeilor Manager.


APFR Timișoara, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu S.C. Profi Rom Food S.R.L. vizează prin implementarea acestui proiect pregătirea profesională pentru un comerț modern, cu proceduri și tehnologii adecvate, orientat spre îndeplinirea unor standarde de înaltă calitate europeană, răspunzând astfel „Agendei Europa 2020”, care are în vedere o creștere economică inteligentă, durabilă și inclusivă.


Participarea este GRATUITĂ, dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ.
Pentru avă înscrie completați și trimiteți formularul anexat la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până ziua,data. Dal Travel SRL este furnizorul de servicii de organizare evenimente subcontractat de către beneficiarul proiectului, APFR Timișoara, în cadrul programului.


Pentru orice alte informații despre proiect precum și dacă întâmpinați dificultăți în procesul de înscriere la acest eveniment vă rugăm să ne contactați la telefon 0356 108 800 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact Lavinia Moldovan, coordonator campanie, APFR TIMIȘOARA.


Toate costurile de transport și masă sunt asigurate de către organizatori.
Vizitați website-ul proiectului www.snfm.ro.  

Vă așteptăm cu drag!