ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA FEMEII DIN ROMANIA

Craciunul  beneficiarele APFR

Dupa un an plin de activitati, campanii si lupta pentru si alaturi de clientele noastre vine momentul sa ne oprim, sa privim cu atentie in jur si sa observam schimbarile.

Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania - APFR Timisoara va sarbatori si in acest an "Craciunul beneficiarelor APFR".


Acest eveniment este o traditie a Centrului de Consiliere, Asistenta Sociala si Interventie in Criza al APFR Timisoara si doreste sa aduca un zambet in inimile si pe buzele clientelor si copiilor acestora Scopul evenimentului este de a crea o atmosfera de sarbatoare, de pace si confort pentru a veni in ajutorul beneficiarelor APFR - mame singure sau cu copii, aflate in dificultate financiara si care se confrunta cu probleme de violenta in familie.

alt
In 20 decembrie 2011, orele 18.00-20.00, peste 20 de persoane (beneficiare si copii ai acestora) se vor reuni in sala festiva pusa la dispozitie de catre Hotelul Delpack pentru a se bucura de bradul impodobit, colindele de Craciun, cadourile si bucatele special pregatite. Beneficiarele vor putea socializa cu persoane care trec prin aceleasi experiente, vor putea sa schimbe ganduri si sa isi impartaseasca emotiile. Copiii acestora vor desena, vor canta colinde si il vor primi pe Mos Craciun.

Conducerea asociatiei va fi prezenta pentru a transmite ganduri si urari de bine, pentru a le informa cu privire la proiectele derulate si cele planificate.


Acest eveniment a fost realizat cu sprijinul si prin generozitatea urmatorilor sponsori: George Abdo si Hotel Delpack.


.