ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA FEMEII DIN ROMANIA
..............................................................................................................................................................
Conferinta "Intalnirile Institutului"
(24-26 mai 2012, Timisoara)

Institutul pentru Cuplu si Familie impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania organizeaza conferinta "Intalnirile Institutului", editia a II-a, care urmeaza sa se desfasoare la Timisoara, in perioada 24 - 26 mai 2012.


Evenimentul este de interes pentru profesionistii din domenii socio-umane, psihologie, medicină, asistenţă socială, teologie, s.a.m.d.  care doresc sa isi imbogateasca repertoriul practicii si sa isi extinda aria de conceptualizare cu o paradigma novatoare si inspiratoare: PARADIGMA DIALOGICA.

Pentru participarea la conferinta se acorda credite de formare continua de catre Colegiul Psihologilor din Romania (27 credite) si Colegiul Medicilor din Romania (11 credite).

Cu ocazia acestui eveniment veti avea posibilitatea de a intalni experti din strainatate care vor impartasi din cunostintele si experienta lor:

 

  • John Shotter, profesor emerit la Universitatea New Hampshire, S.U.A. si cercetator la centrul pentru Filozofia Stiintelor Naturale si Sociale, Londra;
  • Justine van Lawick, psihoterapeut si senior trainer pentru psihoterapie sistemica, in Tarile de Jo;
  • Peter Rober, psihoterapeut sistemic si profesor la Universitatea din Louvain, Belgia;
  • Jaakko Seikkula, psihoterapeut si creatorul programului de interventie dialogica in psihoze, in Finlanda;
  • Hans Bom, psihoterapeut si expert european in probleme privind copiii si tinerii, Olanda;
  • James Wilson, psihoterapeut, expert european, autor al mai multor carti de specialitate, Anglia.

INSCRIERE

- 450 ron
- 400 ron pentru cursanti si psihoterapeuti colaboratori agreati ai I.C.F.


Inscrieri in grup:

- pentru un grup de 6 persoane, care achita toate taxa pe o singura plata, exista o reducere de 10 % .

Plata taxei de participare se face in contul Institutului pentru Cuplu si Familie, deschis la B.C.R. Sucursala Iasi, IBAN : RO33RNCB0178114647160001. O persoana este considerata inscrisa dupa ce a achitat taxa de participare si a trimis formularul de inscriere completat integral si semnat, conform rubricilor.


Locatia conferintei: Facultatea de Mecanica, Amfiteatrul 150.


Informatiile despre eveniment si taxa de inscriere se gasesc pe site-ul www.icf-iasi.ro. Programul provizoriu a conferintei il puteti descarca de aici.

 

Va asteptam la conferinta!