ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA FEMEII DIN ROMANIA
Deschirerea oficiala a Scolii Nationale a Femeilor Manager

alt Ieri, in data de 15 ianuarie 2012 a avut loc inaugurarea Scolii Nationale a Femeilor Manager, structura care va avea un impact deosebit in ceea ce priveste combaterea discriminarii de gen pe piata fortei de munca.

Evenimentul a debutat cu o conferinta de deschidere care s-a derulat la Centrul Regional de Afaceri Timisoara la care au participat invitatul special - doamna Sulfina BARBU, Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale precum si alti peste 170 de invitati - reprezentanti ai autoritatilor locale, mediului de afaceri, organizatiilor neguvernamentale, institutiilor de invatamant superior si ai mass-media.

alt A urmat deschiderea oficiala a Scolii Nationale a Femeilor Manager prin taierea pamblicii de catre doamna ministru Sulfina Barbu si doamna Adela Dinu director executiv APFR Timisoara si vizitarea sediului.

Dupa-amiaza au inceput si cursurile primei serii, alcatuita din 28 de doamne.

Scoala Nationala a Femeilor Manager este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Investeste in oameni!, coordonat de Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania.