ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA FEMEII DIN ROMANIA

Eveniment de deschidere


Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România, A.P.F.R. Timişoara are deosebita plăcere de a anunţa public deschiderea unei noi structuri sabile de învăţământ în domeniul managementului şi antreprenoriatului, dezvoltată la nivel naţional cu scopul reducerii dezechilibrelor de gen pe piaţa forţei de muncă din Romania pe poziţii calificate şi înalt calificate: Şcoala Naţională a Femeilor Manager

Şcoala Naţională a Femeilor Manager este un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Investeşte în oameni!. Programul este unicul de acest tip din România, fiind primul şi singurul program de formare profesională acreditat pentru ocupaţia de „Manager".

Avem deosebita onoare de a demara activitatea de formare din cadrul Şcolii Naţionale a Femeilor Manager în prezenţa unui invitat special - doamna Sulfina BARBU, Ministrul Muncii, Familiei si Protecţiei Sociale. Cu ocazia acestui eveniment, alături de noi vor fi reprezentanţi ai autorităţilor locale, mediului de afaceri, organizaţiilor neguvernamentale, instituţiilor de învăţământ superior şi ai mass-media.


Semnificaţia evenimentului este de o deosebită importanţă şi relevanţă pentru priorităţile stabilite de Uniunea Europeană privind combaterea discriminării de gen pe piaţa forţei de muncă întrucât odată cu deschiderea Şcolii Naţionale a Femeilor Manager, 1200 de femei vor fi instruite şi vor dobândi competenţe cheie în domeniul managementului şi antreprenoriatului, 1000 de femei vor beneficia de servicii de planificare a carierei, 600 de persoane vor fi susţinute în vederea iniţierii unei afaceri şi 12 acţiuni independente ale femeilor vor fi iniţiate şi premiate pe parcursul următorilor doi ani.

Contăm pe prezenţa d-voastră în cadrul acestui eveniment ca un îndemn spre dezvoltare şi recunoaştere profesională pentru toate femeile din România care doresc să avanseze în cariera profesională.

Evenimentul de deschidere a Şcolii Naţionale a Femeilor Manager va avea loc duminică, 15 ianuarie 2012. Evenimentul va demara începând cu ora 09.30 la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, Sala Europa printr-o conferinţă de deschidere, iar inagurarea Şcolii Naţionale a Femeilor Manager va avea loc începând cu ora 11.00 la sediul acesteia din str. 1 Decembrie, nr. 69.

 

Cu deosebită consideraţie,

Consiliul Director A.P.F.R.