ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA FEMEII DIN ROMANIA
оформить займ кредиты онлайн
APFR Timisoara organizeaza o noua campanie de recrutare de voluntari pentru activitatea de consiliere telefonica si consiliere psiho-sociala pentru victimele violentei in familie si abuzului sexual, care se desfasoara in perioada octombrie-decembrie 2011, in cadrul programelor de voluntariat Telefonul Albastru si Echipa de Interventie.

Telefonul Albastru este o linie telefonica de criza pentru victimele violentei domestice si abuzului sexual prin care se ofera consiliere si suport psihologic victimelor prin telefon.

Echipa de Interventie este un program de voluntariat care consta in preluarea zilnica a cazurilor de violenta domestica si abuz sexual de la Institutul de Medicina Legala, oferindu-se consiliere psiho-sociala acestora in cadrul unui birou special amenajat.

Persoanele care pot accesa programele sunt studenti la psihologie si asistenta sociala, care doresc sa dobandeasca experienta practica in consiliere psiho-sociala, sa-si dezvolte abilitati specifice profesiei dar si muncii in mediul organizational, sa lucreze direct cu beneficiarele.
alt

Persoanele interesate isi pot depune CV-ul si o scrisoare de intentie la sediul organizatiei: str. Letea nr. 46, sau prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 11 noiembrie 2011. Persoanele selectate vor fi incluse intr-un program de formare in consiliere pihologica si psiho sociala specifica muncii cu victimele violentei in familie si abuzului sexual.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: 0256 293 183.