ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA FEMEII DIN ROMANIA

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/apfr/public_html/inactiv/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Evenimente

Conferința regională - Egalitate de șanse

 

Asociația pentru Promovarea Femeii din România vă invita să participați la conferința regională pe tema ,,Egalității de șanse’’ organizată în cadrul proiectului Centrul de Excelență pentru Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial, vineri, 31 octombrie 2014, ora 16.00,  în incinta Hotelului Minerva 


La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, ai autorităților publice locale, ai managementului din cadrul firmelor din sectorul comercial din regiunea București-Ilfov, reprezentanți ai grupului țintă al proiectului precum și persoane interesate de promovarea egalității de șanse pe piața forței de muncă.


În cadrul conferinței vor fi prezentate oportunitățile oferite femeilor din România pentru accesarea unei poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial prin parcurgerea unui program de inovație și excelență la nivel național care valorifică expertiza și rezultatele dobândite la nivelul programului Școala Națională a Femeilor Manager.

Campania "O informatie ce poate schimba vieti!"

 

In perioada martie - aprilie 2013, A.P.F.R. deruleaza campania "O informatie ce poate schimba vieti!", ce are drept scop constientizarea fenomenului violentei in familie si informarea cu privire la serviciile sociale si de suport oferite de aceasta in mod gratuit (consiliere telefonica, consiliere psiho-sociala, asistenta sociala, consiliere psihologica, consiliere juridica, terapie de familie si de cuplu, intermediere loc de munca).                                       

vd Violenta domestica este o realitate sociala dura care atinge cote alarmante. Numai in anul 2012 asociatia a lucrat cu 491 de beneficiare care au accesat servicii      sociale si de suport gratuite prin intermediul unei echipe de specialisti in domeniu (psihologi, avocati, psihoterapeuti, juristi, asistenti sociali).

 Victimele abuzurilor trebuie sa stie ca pot fi sprijinite si pot accesa gratuit servicii de suport.

 Informarea si promovarea serviciilor in comunitate are un rol important.

 

 Alaturati-va acestei campanii si puteti salva o viata!

..............................................................................................................................................................
Inaugurare "Centru Anti-Mobbing Timisoara"
(29 mai 2012, Timisoara)

Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania inaugureaza in 29 mai 2012 primul Centru Anti-Mobbing din Regiunea de VEST - Centrul Anti-Mobbing Timisoara. In cadrul Centrului vor fi oferite peste 30 de tipuri de servicii de suport adresate femeilor victime ale fenomenului de mobbing, de la informarea si consilierea psiho-sociala, oferirea de suport juridic si psihologic, medierea conflictelor si integrarea pe piata muncii.

..............................................................................................................................................................
Conferinta "Intalnirile Institutului"
(24-26 mai 2012, Timisoara)

Institutul pentru Cuplu si Familie impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania organizeaza conferinta "Intalnirile Institutului", editia a II-a, care urmeaza sa se desfasoare la Timisoara, in perioada 24 - 26 mai 2012.


Evenimentul este de interes pentru profesionistii din domenii socio-umane, psihologie, medicină, asistenţă socială, teologie, s.a.m.d.  care doresc sa isi imbogateasca repertoriul practicii si sa isi extinda aria de conceptualizare cu o paradigma novatoare si inspiratoare: PARADIGMA DIALOGICA.

Pentru participarea la conferinta se acorda credite de formare continua de catre Colegiul Psihologilor din Romania (27 credite) si Colegiul Medicilor din Romania (11 credite).


CONVOCATOR
Adunarea generala a  "Asociatiei pentru Promovarea Femeii din Romania "

 

In conformitate cu prevederile Statutului Asociatiei "Asociatiei pentru Promovarea Femeii din Romania ", se convoaca Adunarea Generala a membrilor Asociatiei in data de 12.03.2012, ora 16.00, la sediul din Timisoara, str. Letea, nr.46, jud. Timis, cu urmatoarea

Deschirerea oficiala a Scolii Nationale a Femeilor Manager

alt Ieri, in data de 15 ianuarie 2012 a avut loc inaugurarea Scolii Nationale a Femeilor Manager, structura care va avea un impact deosebit in ceea ce priveste combaterea discriminarii de gen pe piata fortei de munca.

Evenimentul a debutat cu o conferinta de deschidere care s-a derulat la Centrul Regional de Afaceri Timisoara la care au participat invitatul special - doamna Sulfina BARBU, Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale precum si alti peste 170 de invitati - reprezentanti ai autoritatilor locale, mediului de afaceri, organizatiilor neguvernamentale, institutiilor de invatamant superior si ai mass-media.