ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA FEMEII DIN ROMANIA

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/apfr/public_html/inactiv/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

 
Diversitatea de gen pe functii de conducere prin invatare si colaborare (GenDiv)

 

DESPRE PROIECT:

 Proiectul GenDiv reprezinta initiativa a 7 organizatii europene pentru capacitarea femeilor in asumarea unei functii de conducere si constientizarea barbatilor privind diferentele de gen existente pe piata fortei de munca. Femeile isi vor dezvolta abilitatile de conducere iar barbatii vor contribui la schimbarea proceselor de management la locul de munca si la promovarea unei atitudinii nediscriminatorii fata de femei.

 

 

PROIECTUL URMARESTE:

Dezvoltarea unui set relevant de instrumente (program de invatare, Cod de Conduita) in vederea capacitarii femeilor care doresc sa obtina o functie de conducere.
Dezvoltarea unui program de invatare inovativ, axat pe colaborarea si schimbul de experienta intre femei si barbati in vederea imbunatatirii culturii organizationale de invatare si a crearii unui mediu de lucru bazat pe schimbul de informatii intre femei si barbati.
Promovarea principiului egalitatii de sanse in procesul de invatare a adultilor si incurajarea participarii barbatilor in reducerea dezechilibrelor de gen pe functii de conducere.
Facilitarea schimbului de experienta si a bunelor practici in domeniul egalitatii de sanse dobandite in cadrul proiectului prin dezvoltarea produselor la nivel regional, national si european.
 

PARTENERII PROIECTULUI:

Coordonatorul proiectului: 

Asociatia pentru Promovarea Femeii in Romania  (APFR Timisoara), Romania, www.apfr.ro

Parteneri:

Institutul de Formare Integrala, Spania www.ifi.com.es

Centrul pentru Studii si Cercetari in domeniul diversitatii de gen MGMT (PD), Italia www.progettodonna.net

Fondul de Inovare Sociala, Lituania,www.lfp.lt

dieBerater – Asociatia oamenilor de afaceri, Austria www.dieberater.com

Dissens Institutul pentru Educatie si Cercetare e.V, Germania www.dissens.de

Asociatia Internationala pentru Promovarea Femeilor din Europa, Cipru www.aipfe.com