ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA FEMEII DIN ROMANIA

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/apfr/public_html/inactiv/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

SCRISOARE DE MULTUMIRE

Multumiri Step Up pentru organizarea evenimentului Speak Up si pentru increderea pe care ne-ati acordat-o prin donatiile depuse pentru victimele violentei in familie.

Va informam ca s-a colectat suma de 1.001 Lei si toti acesti bani vor fi folositi pentru constituirea unui fond de urgenta destinat femeilor si copiilor victime ale violentei in familie, incluzand cheltuieli cu transportul, cazarea, masa si certificatul medico-legal al femeii victime, precum si cheltuieli cu alimentatia si ingrijirea copiilor victimei (alimente, lapte praf, scutece, haine) pentru o perioada de cateva zile in care APFR faciliteaza gazduirea femeii in adaposturi specializate.


Vom continua sa va informam cu privire la modul in care s-au utilizat aceste resurse financiare si va invitam sa ramaneti in continuare alaturi de noi, intrucat sunt tot mai multe cazuri de violenta in familie, ceea ce arata amploarea acestui fenomen si deficitul enorm de resurse pentru a sprijini prompt femeia victima.


Zona de confort a fiecaruia dintre noi este posibila mai ales atunci cand avem armonie si siguranta in propria familie. Daca doriti sa implementati politici organizationale care sa sprijine reconcilierea vietii profesionale cu viata de familie a angajatilor vostri, va stam oricand la dispozitie.


Mai multe informatii despre activitatea noastra gasiti la urmatoarele adrese: www.apfr.ro, www.snfm.ro.


Cu deosebita consideratie,


Adela DINU

Director executiv


.....................................................................................................................................................................................................................
Foarte multe proiecte/ evenimente desfasurate de APFR au fost posibile datorita sprijinului si bunavointei sponsorilor.


Sponsori fideli
alt

alt


alt

Hotel DELPACK
Zen Guard
Comandor International Timisoara

Sponsori 2013
SC IMPRIMERIA MIRTON SRL
SC AURO MEDIA SRL


Arhiva sponsori
Sponsori 2008Sponsori 2009
Sponsori 2010 / Sponsori 2011