ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA FEMEII DIN ROMANIA

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/apfr/public_html/inactiv/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

 

Campania 2%

Dacă este ceva ce ține de noi, atunci să facem!

 

Cancerul este o luptă purtată de un număr semnificativ de femei, o luptă pe care o putem purta și noi!

Asociația pentru Promovarea Femeii din România continuă să sprijine persoanele care se află în dificultate și au nevoie de suport! Acțiunile care vor putea fi finanțate în acest an prin Campania 2%, sunt dedicate femeilor care luptă pentru viața lor ca urmare a diagnosticării cu diferite forme de cancer, inclusiv leucemie.

Tot mai mult în jurul nostru aflăm că sunt persoane care se confruntă cu această boală... Indiferent de stagiul în care aceasta este identificată sau de tipul bolii – cancer la sân, de col uterin, de sânge … diagnosticul afectează și influențează viața celui bolnav și a celor din jur. Atunci înțelegem că trăim o viață magică, în care ne putem vedea familia, putem să ne îmbrățișăm copiii, să visăm cu ochii deschiși, să ne răzgândim asupra a ceea ce ne dorim, să suferim că nu am reușit ceva ce ne-am propus și să ne bucurăm de ceea ce avem…

Deși medicina a avansat mult în ultimii ani și resurse financiare semnificative sunt direcționate an de an  pentru lupta împotriva cancerului, experiența ne-a arătat o realitate cu mult diferită:

- multe persoane își apără viața fără a putea avea alături pe cineva drag;

- multe persoane își pierd speranța, învinse de schimbările care intervin în viața lor (întreruperea bruscă a activității profesionale, a contactului direct cu membrii familiei, durere, propria înfățișare);

- multe persoane au posibilități reduse de a urma un tratament de calitate;

- multe persoane  simt teamă în fața sistemului care eșuează în a lupta alături de ele;

- multe persoane speră la vindecare și se bucură pentru fiecare clipă ce le aduce aminte de viața magică…

Revenirea la viața magică este ceea ce ne dorim și noi!

25 mai 2016 este termenul limită până când aveți posibilitatea să sprijiniți direct lupta pentru viață!

Completați Declarația 230 cu datele dumneavoastră și depuneți-o la Direcția Finanțelor Publice din județul de care aparțineți, sau completați pe lângă declarație și împuternicirea atașată pentru a ne permite sa depunem în numele vostru declarația. 

Declarația 230 deja datele asociației noastre; tot ce trebuie să faceți este să le includeți și pe ale voastre!

Cazurile pentru care se va plăti tratamentul, servicii de acompaniere în spital, servicii de suport psihologic pentru persoana bolnavă și aparținători, vor fi comunicate pe website-ul asociației, precum și pe site-ul www.snfm.ro , cu acordul acestora.

„Toti pentru unul și unul pentru toti!”

Descarcă Declarația D230

Descarcă formularul de împuternicire pentru depunerea declaraţiei D230

 

Cazurile pentru care se va plăti tratamentul, servicii de acompaniere în spital, servicii de suport psihologic pentru persoana bolnavă și aparținători, vor fi comunicate pe website-ul asociației, precum și pe site-ul www.snfm.ro , cu acordul acestora.

„Toti pentru unul și unul pentru toti!”