Programul FORMATOR DE ELITĂ , Cod COR 242 401

Programul de 160 de ore de instruire, te sprijină să accesezi o nouă ocupație, cea de FORMATOR, Cod COR 242 401. O carieră profesională în domeniul educației adulților implică mult dinamism, creativitate și comunicare. Prin programul de specializare ca FORMATOR te ajutăm să îți valorifici aceste calități dar și să îți descoperi alte atuuri pentru a avea succes.

Programul FORMATOR DE ELITĂ dezvoltat de noi este fără dar și poate inegalabil. De ce? Pentru că aici ai șansa de a învăța direct de la profesioniști care sunt tainele unui formator de elită, vei dezvolta tehnici și abilități de bază pe care trebuie să le stăpânești în profesia de trainer, vei reuși ca până la finalul cursului să dezvolți și să susții cu succes o sesiune de formare.

UNIC, ANTRENANT, COMPLET și UTIL acestea sunt cuvintele care definesc cursul FORMATOR DE ELITĂ prin intermediul căruia sute de persoane din întreaga țară, din diverse domenii de activitate, și-au antrenat calitățile de trainer, iar astăzi în calitate de profesioniști îi învață pe ceilalți din ceea ce știu ei să facă cel mai bine.

Cum poți fii unul dintre ei? Ce presupune acest lucru și cum să fii convingător? Vino la curs și intră în rețeaua formatorilor de elită!

Ce presupune programul de formare?

64h de formare teoretică
96h de formare practică
1 sesiune de testare psiho-profesională (organizată la cererea participantului) în vederea identificării abilităților cheie pentru ocupația de Formator
3 sesiuni de evaluare pe parcurs
1 sesiune de evaluare finală
20 minute de livrare a unei sesiuni de instruire
1 sesiune de feedback la finalul programului de formare

La finalul cursului vei ști:

Să comunici eficient cu grupul de adulți
Să planifici cursurile de formare profesională
Să aplici rolul și responsabilitățile de formator
Să facilitezi învățarea participanților
Să dezvolți metodologii interactive de predare
Să gestionezi eficient conflictele din cadrul grupului de formare
Să organizezi activitatea practică a participanților
Să dezvolți planul de instruire al programului
Să evaluezi și să autoevaluezi impactul obținut
Să dezvolți instrumente și metode de evaluare a impactului
Să promovezi programele de formare dezvoltate

Vei dobândi următoarele competențe profesionale:

Pregătirea formării
Realizarea activităților de formare
Evaluarea participanților la formare
Aplicarea metodelor și tehnicilor speciale de formare
Marketingul formării
Proiectarea programelor de formare și a stagiilor de formare
Organizarea programelor și a stagiilor de formare
Evaluarea, revizuirea și asigurarea calității programelor și a stagiilor de formare

Cine este trainerul tau?

Sile MOLDOVAN (Trainer de competențe profesionale, Executive Director APFR Timișoara, General Manager Școala Națională a Femeilor Manager Adea Dinu, Owner SC DKM Training SRL).

Cu o experiență de peste 15 ani în formarea de competențe profesionale a dezvoltat și a livrat programul de succes pentru ocupația Formator marca APFR Timișoara/SC DKM Training SRL, prin intermediul căruia a antrenat, a dezvoltat și a valorificat calitățile de trainer pentru peste 500 de persoane din întreaga țară din diverse sectoare de activitate. Vasile Moldovan este unul dintre cei mai cunoscuți traineri din România în formarea formatorilor, comunicare, dezvoltare personală, managementul resurselor umane, managementul organizațional sau leadership. A susținut cursuri pentru mii de jurnaliști, antreprenori și manageri din întreaga țară. Este co-autor al standardului ocupațional pentru ocupația de Manager, cu care au fost certificate până în prezent mai mult de 1500 de femei din toată țara în cadrul Școlii Naționale a Femeilor Manager, dintre care, peste 900 au avansat în carieră pe poziții de conducere.

Pentru mai multe detalii privind înscrierea la programul de specializare, costuri si reduceri applicate, ne poți contacta la adresa laviniamoldovan89[@]gmail.com sau la numărul de telefon (fix) 0356.108.800, (mobil) 0740.217.604.