Echipa Centrului de Consiliere, Asistenta Sociala si Interventie in Criza

Vasile MOLDOVAN
Director executiv

Director executiv al Centrului de Consiliere, Asistenta Sociala si Interventie in Criza, coordoneaza serviciile de suport oferite femeilor victime ale violentei domestice. Activeaza de 10 ani in cadrul A.P.F.R. detinand o vasta experienta in domenii precum: management de proiect, management organizaţional, managementul resurselor umane, dezvoltare şi implementare de proiecte regionale si naţionale, fundraising, comunicarie, dezvoltare personală şi dezvoltarea echipei, planificare strategică, monitorizare, campanii de lobby şi advocacy in vederea respectarii si imbunatatirii drepturilor omului/femeii.

Coordonator de proiecte regionale si nationale, psiholog specializat in psihoterapia familiala si de cuplu, trainer pentru formarea profesioniştilor implicaţi în servicii destinate victimelor violenţei în familie, evaluator, consultant şi formator de competente profesionale, trainer pentru ONG-uri şi firme în domeniul dezvoltării organizaţionale.


Paula CURULIUC
Asistent manager

Asistent manager al Centrului de Consiliere, Asistenta Sociala si Interventie in Criza, activeaza in cadrul organizatiei din 2006, ca voluntar in Echipa de Interventie. Are experienta in dezvoltarea si implementarea de proiecte de finantare locale, nationale si internationale, in derularea de campanii de informare, constientizare si strangere de fonduri. In calitate de trainer este implicata in derularea de programe de formare pentru tineri si adulti, iar ca psiholog asigura partea de consiliere psihologica si suport pentru femeile victime ale violentei domestice si abuzului sexual.


Andreea MIHAI
Psiholog

Activeaza in cadrul Asociatiei pentru Promovarea Femeii din Romania din 2005, implicandu-se activ in activitati de voluntariat in domeniul consilierii psihologice, in coordonarea de proiecte locale de tineret pe tematica violentei domestice, sesiuni de informare pe tematica violentei in familie in licee si universitati din Timisoara, organizarea si derularea de campanii de constientizare asupra fenomenului violentei domestice, campanii de starngere de fonduri, evenimente si actiuni diverse. In perioada 2006 -2009 a coordonat programul de voluntariat “Telefonul Albastru”.

Psiholog si trainer acreditat, a sustinut la nivel national si international sesiuni de formare si workshopuri pe tematici diverse precum violenta domestica, comunicare non-violenta, fundraising, planificare strategica, lobby, monitorizare si advocacy.


Ana ROŞU
Asistent social

Activeaza in cadrul organizatiei din anul 2007, fiind voluntar in cadrul “Echipei de Interventie”. Din 2010 lucreaza in calitate de asistent social, intrand in contact direct cu beneficiarele organizatiei – victime ale violentei domestice si abuzului sexual.
Colaborand cu o echipa multidisciplinara – psihologi, avocati, juristi, se ocupa de preluarea si managementul cazurilor in cadrul organizatiei, oferirea de suport si organizarea de evenimente pentru beneficiare, coordonarea studentilor in practica. De asemenea, are experienta in scrierea, implementarea si coordonarea de proiecte locale si nationale, participand la campanii de informare si strangere de fonduri si la alte evenimente si actiuni ale organizatiei.


Andreea Elena VASILE
Coordonator
“Echipa de Interventie”

Coordonatoare a programului Echipa de Interventie din noiembrie 2010, activeaza in cadrul APFR din mai 2010 preluand de la Institutul de Medicina Legala si oferind consiliere psiho-sociala femeilor victime ale violentei domestice si abuzului sexual. Este studenta la Facultatea de Sociologie si Psihologie, specializarea Psihologie.In prezent este implicata in derularea de campanii de informare si strangere de fonduri, sustinerea de workshopuri si sesiuni de prezentare pentru liceeni si studenti, sustinerea a diverse actiuni si evenimente ale organizatiei.


Alexandra SOMEŞAN
Coordonator
“Telefonul Albastru”

Coordonator al programului Telefonul Albastru din septembrie 2010, si-a inceput activitatea in cadrul APFR in decembrie 2009 in calitate de consilier psihologic prin telefon, oferind consiliere psihologica femeilor victime ale violentei domestice. Are experienta in coordonarea si implementarea de proiecte locale, sustinerea de sesiuni de prezentare pe tema violentei in familie pentru adolescenti, implementarea de campanii de informare, starngere de fonduri, diverse actiuni si evenimentele demarate in cadrul organizatiei. Este studenta la Facultatea de Sociologie si Psihologie, specializarea Psihologie.