20 de ani de inovare si dezvoltare!

De 20 de ani APFR ofera cele mai eficiente solutii de dezvoltare profesionala si personala, solutii care de-a lungul timpului au contribuit la cresterea calitatii vietii persoanelor din Romania si nu numai. Am fost alaturi de peste 3.000 de persoane din tara si strainatate, facilitand dezvoltarea profesionala si personala a acestora spre o cariera profesionala de succes in domeniul managementului si antreprenoriatului, serviciilor sociale si educationale, dar si spre construirea unei vieti echilibrate si fericite. Am dezvoltat produse unice de formare atat la nivel national cat si european si am urmarit impactul acestora in performanta profesionala si in evolutia in cariera a colaboratorilor nostri, fiind constant preocupati de calitatea serviciilor de formare profesionala. In acest fel am devenit un reper de calitate pe piata formarii profesionale continue.

Zi de zi contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri din Romania prin dezvoltarea si implementarea de programe de subventionare de noi afaceri, dezvoltarea competentelor antreprenoriale si furnizarea de servicii de mentorat, consultanta in afaceri si sprijin in implementarea unui plan de afaceri. Am oferit servicii de consiliere si consultanta in randul a peste 300 de firme si ONG-uri din tara si strainatate si administram fonduri nerambursabile dedicate antreprenorilor.

O mare parte a succesului inregistrat il asociem cu modul in care fiecare program este dezvoltat si livrat astfel incat sa furnizeze nu un produs, ci o experienta veritabila de invatare, axata pe dezvoltarea sau dobandirea de competente – cunostinte, abilitati, atitudini si pe obiectivele fiecarui participant.