Ce cauți azi?

Cine suntem?

APFR are scopul specific de a asigura femeilor din Timisoara si din judetul Timis serviciile de care au nevoie precum: asistenta sociala si reprezentare gratuita in instanta, consiliere si acces la programe generatoare de venituri.

De ce e APFR unica?

APFR este prima organizatie care a infiintat o linie telefonica de criza Echipa Telefonul Albastru pentru femei victime ale violentei in familie si abuzului sexual, in judetul Timis si in partea de vest a Romaniei.

Obiective

In perioada 12 ianuarie 2018 – 11 ianuarie 2021, APFR Timisoara va urmari cresterea durabila a gradului de ocupare a persoanelor din Regiunea Vest prin sustinerea infiintarii de noi intreprinderi cu profil nonagricol in mediul urban. 350 de persoane din Regiunea Vest vor beneficia de sprijin prin activitati de informare si formare, 40 de noi IMM-uri vor fi infiintate, contribuind la crearea de 80 de noi locuri de munca. Mai multe informatii pot fi accesate pe website-ul proiectului www.immpact-vest.ro
Detalii ….

Misiunea APFR

Educarea intregii societati prin promovarea unor politici afirmative si nondiscriminatorii pentru cresterea calitatii vietii femeii din Romania.

Formular contact

Adresă sediu


Str. 1 Decembrie 1918, Nr.69
300578, Timișoara, TM

Adresă Email


office@apfr.ro

Telefon


+4 0356 108 800