Atragerea si administrarea eficienta a fondurilor

II.1. Identificarea de programe de finantare si verificarea eligibilitatii
Consultam periodic Calendarul surselor de finantare si mentinem legatura cu principalele institutii abilitate in gestionarea fondurilor nerambursabile. In functie de obiectivele de investitie propuse, selectam sursele de finantare optime profilului fiecarui client in parte si parcurgem impreuna primul pas in verificarea criteriilor si conditiilor de eligibilitate.

II.2. Dezvoltarea cererii de finantare si transmiterea acesteia
Fiecare program de finantare are particularitatile sale si astfel fiecare cerere de finantare trebuie sa indeplineasca cateva elemente cheie pentru a fi aprobata, insa ceea ce noi urmarim este de a dezvolta pentru clientii nostri proiecte care vizeaza solutiile cele mai relevante pentru activitatile pe termen lung vizate de catre afacerea avuta in vedere, indiferent de tipul de client pentru care cererea de finantare este dezvoltata. Credem ca succesul unei cereri de finantare trece dincolo de semnarea contractului de finantare si se masoara in implementare si sustenabilitate. Munca noastra in scrierea si implementarea de proiecte de finantare se diferentiaza prin punctul de plecare in elaborarea cererii, accentul pus asupra caracterului inovativ al solutiilor propuse si strategia de management a intregului proiect care integreaza experienta noastra de peste 15 ani de implementare si fara de care o cerere de finantare aprobata poate intampina dificultati majore in implementare.

II.3 Consultanta in management
Odata o cerere de finantare aprobata, managementul proiectelor intra intr-o noua etapa, cea a administrarii resurselor – timp, financiare, materiale si tehnice, umane. Punem la dispozitia clientilor nostri expertiza noastra in managementul resurselor umane, management financiar, achizitii publice, audit intern si planificare strategica pentru a garanta reusita proiectelor de finantare aflate in gestiune.