Centrul de Educatie, Advocacy si Sprijin Economic pentru Femei

Adela DINU
Director executiv

Director executiv al Centrului de Educatie, Advocacy si Sprijin Economic pentru Femei, coordoneaza implementarea programelor europene si internationale ale organizatiei. Detine expertiza in domeniul drepturilor omului/femeii, in problematica de gen, advocacy pentru promovarea drepturilor omului, monitorizare si cercetare legislativa, dezvoltand si implementand proiecte nationale si internationale, evenimente si campanii de lobby si advocacy in vederea imbunatatirii calitatii vietii femeii si a societatii in general.

Psiholog specializat in psihoterapia de cuplu si familie, cu studii doctorale in sociologie si asistenta sociala, are experienta in activitatea de predare, in derularea de studii de cercetare si proiecte educationale. Consultant pe probleme organizationale, trainer regional si evaluator de competente profesionale, dezvolta si implementeaza programe de educatie non-formala pentru tineri si adulti.


Viorica COJOCĂRIŢA
Coordonator
Marketing si fundraising

Coordonator de marketing si fundraising, face parte din echipa APFR din anul 2000, fiind unul dintre membrii cu cea mai mare vechime in cadrul organiizatiei.

Este implicata activ in atragerea de donatii si sponsorizari pentru sustinerea serviciilor si activitatilor derulate de catre organizatie. Mentine legatura cu membrii cotizanti si asigura partea logistica in proiectele locale, regionale, nationale si internationale, in evenimentele si campaniile derulate in cadrul organizatiei.


Florentina Delia CIURSĂ
Coordonator
Programe europene

In calitate de coordonator programe, dezvolta proiecte de finantare, implementeaza proiecte regionale, nationale si internationale si coordoneaza proiecte internationale. In cadrul proiectelor europene implementeaza programe de educatie non-formala la nivel national si international si activitati de cercetare.

S-a alaturat echipei A.P.F.R. inca din 2005 in calitate de consilier psiho-social si consilier psihologic prin telefon, coordonand programul de consiliere psiho-sociala pentru victimele violentei – Echipa de Interventie. Psiholog si formator de competente profesionale la nivel national si international, are experienta in activitatea de coordonare si management de proiect, derularea de programe de consultanta pentru O.N.G.-uri, programe de formare pentru adulti, programe de dezvoltare personala si profesionala pentru tineri, campanii de promovare si strangere de fonduri.


Dalia GLIGORESCU
Director financiar

Director financiar al Asociatiei pentru Promovarea Femeii din Romania, lucreaza in cadrul organizatiei din 2003.

Se ocupa de urmarirea si coordonarea executiei bugetare, propunere de strategii de management financiar, planificarea activitatilor din domeniul financiar, intocmire dosare de recuperare de T.V.A, efectuarea evaluarii financiare si intocmirea raportarilor financiare in cadrul proiectelor desfasurate de organizatie, intocmirea dosarului de achizitii publice si urmarirea desfasurarii procedurii conform legislatiei in vigoare si derularea acestora in cadrul proiectelor APFR.